Aplauz u 8 večeras za radnike u marketima Green, Viva, Idea, Delta, Maksi i Aman u Petrovcu

0
2070

Večeras su pozvani građani da “Aplauzom u 8”, večeras u 20 časova, daju podršku radnicima u trgovinama, prodavačicama i prodavcima, ljudima koji su tu za nas u toku pandemije COVID-19.

„Iako dolaze u kontakt sa velikim brojem građana i tako su jedni od najugroženijih, stavljajući sebe i građane sa kojima dolaze u kontakt u rizik. Prodavci i prodavačice, ljudi koji rade u pekarama, menjačnicama, trafikama, radnjama široke potrošnje ili svim drugim mestima trgovine zaslužuju našu podršku“, ističe se u ovom saopštenju. 

Kako kažu, kako su brojni drugi javni službenici, poštanski radnici, policajci, vatrogasci, vozači javnog prevoza, svi radnici i radnice koji nisu dobili ili nemaju mogućnost rada od kuće nepotrebno izloženi rizicima zaraze, inicijativa je da u narednim danima pozovemo građane da im upute podršku “Aplauzom u 8”.

„Virus će proći, ali ono što želimo da zauvek ostane u našem društvu, raste i razvija se, jeste solidarnost, međusobna briga i podrška za sve naše građanke i građane“, ističe se.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here