BLISKOST Željko i Jovana Joksimović na vinu sa Tamarom Vučić (FOTO)

0
1536

Iako ponekad izgleda kao da voditeljka Jovana Joksimović postavlja škakljiva pitanja u emisijama u kojima gostuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prema fotografijama sa društvenih mreža da se zaključiti da su možda i njihovi dijalozi u emisiji stvar dogovora. To dokazuju i porodične fotografije i druženje sa “prvom damom Srbije”.

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije bračnog para Joksimović, pop pevača Željka i voditeljke Jovane, kako se u opuštenoj atmosferi druže i piju vino sa Tamarom Vučić, suprugom predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Iako na fotografijama nije bilo prvog čoveka države, pretpostavlja se da su Joksimovići privatno u dobrim odnosima i sa njim.

Fotografije su izazvale mnogobrojne komentare, od kojih dominiraju stavovi da su Jovanini intervjui sa Vučićem unapred smišljeni, dramatizovani i iscenirani.

Bliskost sa vlastima i SNS-om dokazuje i to da je Željko Joksimović ispred Skupštine Grada Beograda održao koncert 20. aprila usred epidemije koronavirusa, u akciji “Beograd pobeđuje”, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić imao je samo reči hvale za kantautora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here