Bravo za mlade u Stamnici: Sami organizuju turnir, bez pomoći opštine Petrovac i mesne zajednice

0
527

Sezona turnira u našoj opštini je u punom jeku, pa su i mladi u Stamnici rešili da organizuju turnir u svom selu. Još veći uspeh leži u tome što su sve organizovali sami, bez pomoći opštine i mesne zajednice, već samo dobrovoljnim donacijama meštana i nekoliko firmi.

Kako nam je rekao jedan od organizatora turnira i meštanin ovog sela, novac za pomoć oko organizacije je prvo zatražen od mesne zajednice Stamnica i Stamnička reka i potom od opštine Petrovac, ali pomoći nije bilo.

Od novca koji su ovi mladi ljudi skupili, kod škole u Stamnici je uradeno mnogo. I to što je urađeno će ostati na dalje korišćenje školi.

Ovi Stamničani su u ovoj akciji od novca koji su skupili postavili 4 nova reflektora na igralištu, postavili žicu iza gola, sredili donju žicu, ofarbali teren i golove, ofarbali zid škole i napravili potpuno nov toalet.

Šta reći za ove mlade ljude sem jedno veliko BRAVO, a komentar za ljude koji nekim igračima “brane” i ne dozvoljavaju da igraju za određene ekipe nećemo reći. Ovaj put neka im ide na čast i obraz, ako ga imaju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here