Brnabić: Jeremić bahat na RTS-u, zašto bi ga zvali – imao manje glasova od Belog

0
160

Premijerka Srbije Ana Brnabić posvetila je gotovo svaki minut nastupa na Televiziji Pink jučerašnjem gostovanju predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića na Radio televiziji Srbije tvrdeći da je u “neverovatnom maniru, bahato” pokušao da uređuje program ove medijske kuće, za koju je rekla da ima nezavisnu uređivačku politiku.

“Bahato se obraćao voditelju emisije govoreći mu koga treba da dovede RTS. A zašto bi ga i pozvali kad je na predsedničkim izborima imao manje glasova od Belog”, rekla je Brnabić, u gostovanju koje je trajalo oko pola sata.

Ona je rekla da je Jeremić izgovarao “od najstrašnijih do najsmehotresnijih stvari, jer živi u nekom svom nerealnom svetu”, za koji joj se čini da zaslužuje “psihijatrijsko posmatranje”.

Kako je rekla, Jeremić tvrdi da je u Njujorku bio na vrhu sveta, iako za ličnosti, kako je rekla, koje su na mestu predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija javnost i ne zna. 

 Prema njenim rečima, Jeremić je “politička Kleopatra jer je puno puta, ali pogrešno, predviđao budućnost, da li iz pasulja, tarota…

” Ona je rekla i da protivnici ove vlasti “u vreme Borisa Tadića nisu bili polubogovi već bogovi koji su hodali po zemlji” Govoreći o izborima, ona je navela da Savez za Srbiju (SZS) nikad neće izaći na izbore jer “nemaju polički program”.

“Naravno da će bojkotovati izbore jer bi osvojili manje glasova nego Jeremić na predsedničkim izborima”, rekla je Brnabić.

 Izvor: N1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here