Brnabić kritikovala “tajkunske” medije u Skupštini i nazvala ih licemerima

0
270

Predsednica Vlade Ana Brnabić uputila je danas u Skupštini Srbije niz kritika pojedinim medijima i opozicionim političarima i nazvala ih licemerima.

Brnabić je ponovo govorila o razlozima zbog kojih Skupština nije pozvana da uvede vanredno stanje i istakla da je to početkom marta bilo previše rizično, jer je tada bio najveći rast broja zaraženih.

Ona je rekla da ih neki, kako ih je nazvala, “tajkunski mediji” neprekidno napadaju vladu šta god da uradi.

Televizuju Nova S označila je kao “direktno Đilasov medij” i rekla da su oni 13. marta objavili intervju sa doktorom Goranom Belojevićem u kojem se kaže da će bez vanrednog stanja biti gore nego u Italiji i da Vlada ne zna šta radi.

“List Danas piše tada – ‘Planeta u karantinu, Srbija u iščkivanju’. To su isti ljudi koji sada pozivaju na lupanje u šerpe i kažu da su mere bile prejake. Kada škole rade zašto rade, kad ih zatvore, pitaju šta će s decom”, rekla je premijerka.

“Želim da podsetim tajkunske medije i taj deo opozicije da nismo ludi ni gluvi, vidimo šta radite ali građani takođe to vide”, rekla je Brnabić.

Ona je građane i Vladu pozvala da rade i daju sve od sebe, a kritike, smatra premijerka, “pokazuju njihovu odgovorost i licemerje i tih medija i tih političara.”

Skupština danas raspravlja o potvrđivanju uvođenja vanrednog stanja u Srbiji i mera vlade.

Izvor: N1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here