BRUKA: Sin predsednika opštine Duška Nedinića u patikama od skoro 700 evra!

1
2465

Da su naprednjaci u Petrovcu uzeli maha u nesavesnom trošenju novca svi smo već upoznati, ali da deci kupuju stvari koje su kao nečije 3, 4 ili više plata niko nije očekivao toliku bahatost!

Pre svega, nasledniku našeg predsednika opštine čestitamo završenu srednju školu, a za predsednika Nedinića imamo nekoliko pitanja.

Kako je predsednik naše opštine Duško Nedinić Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio platu od oko 80.000 dinara prošle godine, ispada da je celu svoju platu dao za jedne patike. Doduše, patike koštaju skoro 70.000 dinara, još malo pa cela plata.

Kako je sam predsednik Nedinić prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije, ušteđevinu NEMA.

Deca našeg predsednika vole da se oblače lepo, markirano naravno. Tako jakne, patike, farmerke koštaju kao nekoliko plata, koje u Petrovcu iznose i 20.000 dinara. Kako naš predsednik Nedinić uspeva da izdržava svoje troje dece, da ih lepo obuče, da plati život u Beogradu, da kupi ćerci džip od više od 10.000 evra, da sebi kupi nov auto od 20.000 evra i sve to postigne sa jednom platom? Da ne obraćamo pažnju kako su kuće predsednika Nedinića i njegovog brata naglo promenile izgled i sređene do neprepoznatljivosti poslednjih godina? I sve to od plate!?

Šta reći, sem bravo predsedniče. Možemo da kažemo da će velikog posla imati nadležne institucije.

1 KOMENTAR

  1. Vi ste neuke stranke.
    Znate li sta sve moze da se kupi za toliku platu. Ne znate jer je nemate.Necete ni saznati .
    Kaze mali cigo lele lele pre mi majka da 100 dinara ja odem u grad kupim leba ,mleko,meso, sladoled cokoladu patike.
    A sad nista. Kako nista.Pa lepo kamera na meso kamera na mleko kamera na patike ….

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here