Čeda i Ceca ušli u verbalni sukob zbog akcije “Sablja”

0
323

Na pitanje novinarke emisije “Hit tvit”, zašto Čedomir Jovanović i Svetlana Ceca Ražnatović od akcije “Sablja” nisu zajedno gostovali ni u jednoj emisij, Ceca je rekla da se oni lično ne poznaju, i da je razlika u tome što je on nju hapsio a ona njega nije. Nakon toga se povela polemika oko pevačicinog hapšenja u akciji “Sablja”.

Ceca je upitala Jovanovića zašto je ona uhapšena u akciji Sablja i dodala da tu temu čeka već 17 godina.

“Vi ste majka, imate decu, sami ste i ja nisam taj koji želi da Vam sudi i nisam Vam sudio. Vrlo dobro znate zašto ste uhapšeni. Ja sam poslednji čovek koji je to želeo, ne da Vas uhapse, nego da nosim Zoranov sanduk”, rekao je Jovanović.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Ona je zatim navela da su tada na vlasti bili muškarci “Zoran Živković, Čeda, Beba, Batić”, koji su odlučivali o njenoj sudbini i nije joj jasno zašto je ona bila uhapšena.

“Ja sam žena bila, živela sam sa mojom sestrom i sa dvoje dece. Došli ste sa 150 policajaca u moju kuću. Mislim da je to mogao da reši jedan poziv, ja nikad nisam bila loš građanin ovoj državi. Mogla sam mnogo drugačije da prođem, a ne kroz te traume, ali muškarci su pokazali mišiće nadamnom”, rekla je ona.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Jovanoviće je odgovorio da to nije bila njegova ideja jer on “kad hapsi dođe sam”, a da je Ceca bila uhapšena zbog osnovane sumnje.

“Uhapšeni ste zbog osnovane sumnje da ste znali da se sprema ubistvo predsednika Vlade, da ste znali da se priprema otmica vašeg kuma Željka Mitrovića, koji Vam je to oprostio i ja o tome ne želim da sudim”, rekao je Jovanović i dodao:

“A što se tiče mog ličnog odnosa prema Vama, ja ga nemam.”

Izvor: Nova.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here