Četiri pacijentkinje izlečene od korone u Pančevu ostavile dirljivu poruku lekarima (FOTO)

0
173

Četiri ženske osobe koje su se izlečile od korona virusa, a koje su bile hospitalizovane u Opštoj bolnici Pančevo, pronašle su lep način da se zahvale medicinskom osoblju koje je za vreme lečenja sve vreme bilo uz njih.

Kako je objavila ova bolnica, Ceki, Maja, Anđa i Sunčica ostavile su osoblju poruku zahvalnosti u kojoj stoji:

– Poštovane i drage medicinske sestre i tehničari, čistačice i serviserke, poštovani lekari, najlepše vam hvala za sve što ste nam pružili za prethodnih 15 dana. Hvala za terapije i lečenje, ali posebno hvala za svaki toplu reč, za svaku šalu, za odgovor na svako naše pitanje (a bilo ih je mnogo).

Otišle smo kući izlečene i negativne. Nikada vas nećemo zaboraviti! Hvala.

One su se potpisale kao „četiri musketara“ iz sobe 311.

– U vremenu kada se susrećemo sa pandemijom i opakim Covid-19 virusom, naš najveći uspeh je zahvalnost naših izlečenih pacijenata. Bolest polako jenjava, ali to nije razlog za opuštanje, već za našu još jaču borbu.

Borićemo se dok ne izlečimo i poslednjeg zaraženog pacijenta i daćemo svoj poslednji atom snage da obezbedimo našim pacijentima svu neophodnu terapiju, stručnost lekara i medicinskih sestara ali i da svakom pacijentu priđemo s ljubavlju i razumevanjem.

Mi smo tu zbog vas i vaša zahvalnost je naš najveći ponos – odgovaraju na zahvalnost pacijenata iz Opšte bolnice u Pančevu.

Izvor: Telegraf

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here