Demonstranti ispred stanice “29. novembar”, Vučić napustio Predsedništvo

0
425
Na poziv Saveza za Srbiju (SzS) građani su se okupili ispred zgrade Predsedništva, gde se oko podneva novinarima obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Građani su okružili Predsedništvo, tražeći da im se Vučić obrati, a onda su, nešto posle 15 časova, na poziv Boška Obradovića krenuli u šetnju do policijske stanice u Ulici despota Stefana.

16:31

Roditelji uhapšenih ispred stanice, Obradović poziva Stefanovića

Ispred policijske stanice u Bulevaru despota Stefana sa demonstrantima su roditelji uhapšenih zbog sinoćnjeg upada u zgradu Radiotelevizije Srbije, kao i advokati.

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je sa megafona ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojšu Stefanovića, koji se nalazi u dvorištu policijske stanice, da dođe i razgovara sa roditeljima uhapšene dece.

On je pozvao policiju da uhapsi lidere Saveza za Srbiju i kazao da se neće pozovati na poslanički imunitet.

Obradović je naprednjacima poručio da im ne pada na pamet da izvode pristalice da se obračunavaju sa građanima i da ne prave građanski rat.

Ispred policijske stanice su Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Marinika Tepić, Nebojša Zelenović, Borko Stefanović.

Ministar Stefanović nalazi se u dvorištu policijske stanice u Ulici despota Stefana.

16:26

Vučić napustio zgradu Predsedništva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napustio je zgradu Predsedništva. Deo građana okupljen na Andrićevom vencu mu je dobacivao, a on im je samo mahnuo, seo u automobil i odvezao se.

Izvor: N1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here