Doneta odluka o dodeli jednokratnih paketa pomoći najugroženijim stanovnicima opštine Petrovac

0
428

Zaključak o dostavljanju jednokratnog paketa pomoći najosnovnijim životnim namirnicama najugroženijim stanovnicima na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi za vreme trajanja vanrednog stanja


Na osnovu čl 3. Odluke o određivanju radnog vremena ugostiteljskih, trgovinskih, zanatskih i uslužnih objekata na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi (Sl glasnik Opštine Petrovac na Mlavi br: 7/16, 8/16 i 1/18) a u skladu sa Odlukom o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije od 15.03.2020. i vanredne sednice Štaba za vanredne situacije br 87-22/20-02 od 27.03.2020. Štab za vanredne situacije na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi donosi:

ZAKLjUČAK
O DOSTAVLjANjU JEDNOKRATNOG PAKETA POMOĆI NAJOSNOVNIJIM ŽIVOTNIM NAMIRNICAMA NAJUGROŽENIJIM STANOVNICIMA NA TERITORIJI OPŠTINE PETROVAC NA MLAVI ZA VREME TRAJANjA VANREDNOG STANjA


Najugroženijim stanovnicima opštine Petrovac na Mlavi dostaviti jednokratne pakete pomoći sa najosnovnijim životnim namernicama.

Ovaj zaključak stupa na snagu danom donošenja a biće objavljen na internet portalu opštine Petrovac na Mlavi i oglasnoj tabli opštine Petrovac na Mlavi.

Komandant Štaba za vanredne situacije
opštine Petrovac na Mlavi
Duško Nedinić

Zaključak (PDF)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here