Đukanović: SNS je u suštini Vučić, u stranci nema ni približno adekvatne zamene

1
172

Srpska napredna stranka (SNS) nema ni približno adekvatnu zamenu za Aleksandra Vučića i zato potpuno opravdano postoji bojazan šta će biti sa njom po njegovom napuštanju čelne funkcije, ocenio je poslanik SNS Vladimir Đukanović.

Lagodno je čuvati zadnjicu, trljati zadovoljno ruke i uživati u fotelji stečenoj u Vučićevo ime, konstatovao je Đukanović u autorskom tekstu za Blic.

On je priznao da je SNS – koju je okvalifikovao kao najveću političku organizaciju posle Saveza komunista na ovim prostorima – u suštini Vučić.

Ističući kako nema nameru, kao neki drugi, da Vučića odvraća od odlaska sa čela SNS, ako je zaista to naumio, i da ga razume, Đukanović je zapitao zašto bi, na kraju krajeva, Vučić bio taj koji će stranku “da izvlači iz svih mogućih fekalija u koje je uvale neki njeni funkcioneri”.

“Neka se sami vade ako su sposobni. Uostalom, za sve ove godine niko od njih se nije ni pokušao kvalitetno da predstavi narodu, jer su uvek računali da će svoje pozicije čuvati zato što će se oslanjati na Vučićeva pleća”, zaključio je Đukanović.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here