Đukanović (SNS): Palio sam baklju i išao bih na robiju pevajući!

0
577

U vatrenom govoru u Skupštini Srbije, poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović rekao da je ponosan što podstrekava paljenje baklji u znak podrške Aleksandru Vučiću. Imao je poruku i za stranačke kolege koje ga nisu podržale.

Ni epidemija korona virusa neće sprečiti žestoku političku borbu u Srbiji!

Nakon što su nezadovoljni građani počeli da lupaju u šerpe i lonce i duvaju u pištaljke svako veče u 20.05 sati, reagovale su priostalice Srpske napredne stranke, koje su počele da se penju na krovove, pale baklje i sa razglasa emituju skandiranje: “Hej, hej, Đilase, vrati pare, lopove” (upućeno jednom od lidera opozicije Draganu Đilasu).

Jedan od onih koji je palio baklju je i poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović koji je danas, u skupštinskim klupama, poručio političkim protivnicima da slobodno pišu krivične prijave protiv njega i da je baklju upalio ponosno, ali ne sa krova zgrade, već sa terase svog stana na Banjici.

Svašta su o meni pisali prethodnih dana, svašta mi poručivali preko društvenih mreža, ta gomila idiota koja se krije iza lažnih profila. Psovali su mi decu, pretili da će mi pobiti familiju, da mi ne gine ‘Zabela’ (zatvor), da će da mi siluju ženu. To je njihov rečnik. Ali, meni ne pada na pamet da idem okolo i cmizdrim, vodim snimatelja, pa mu kažem: ‘Može sad, snimaj’“, aludirajući na to što je Đilas pre nekoliko večeri objavio video u kojem plačnim glasom navodi da su pristalice SNS nedaleko od njegovog stana na Vračaru emitovale pomenuto skandiranje što su čula njegova deca, uplašila se i plakala.

Izvor: Mondo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here