Đurić “ne može da spava noćima” zbog N1 i ne može da zaboravi Đilasove milione

0
127

Marko Đurić, u svojstvu potpredsednika SNS, imao je potrebu da kaže kako na njega utiče situacija sa slobodom medija i N1 televizijom.

“Ne mogu noćima da spavam od brige za to da li će N1 moći, za džabe, bez da plati jedan jedini dinar, moći da se emituje na televizijama širom Srbije. Evo noćima ne mogu da spavam zbog toga. I skoro sam zaboravio, malo mi još fali da zaboravim na Đilasovih 619 miliona evra i malo mi fali da prestanem da se pitam kada će građanima Srbije položiti račune zbog toga što je za vreme, dok je bio gradonačelnik Beograda, prihodovao 619 miliona evra, muljajući, između ostalog, sa medijima i novcem građana Srbije”, rekao je Đurić.

On je dodao i da mu se “vrlo dopada pristup i kampanja” N1, dodajući da se nada da će uskoro zaboraviti na Đilasovih 619 miliona. “…Da će mene amnezija uhvatiti… Možda uhvati i sve ostale građane Srbije i možda Đilas, kao veliki master majnd nevidljive igre koji potura razne pokrete, razne inicijative da umesto njega izađu na izbore, možda zaista i pobedi na tim izborima. I onda je moguće da će ponovo javni resursi da se izdvajaju za finansiranje medija koji služe njemu i možda će tada TV N1 dobijati, ne 619 miliona evra, možda će dobijati –  budžet Srbije je sada prilično pun – možda će dobijati iznos koji će se meriti milijardama”, rekao je Đurić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here