Goran Marković: „Živimo u zemlji koju apsolutno konroliše banda kriminalaca, iza Vučićeve loše odglumljene smirenosti krije se ogromna panika“

0
223

Reditelj Goran Marković izjavio je da su svi oni koje predsednik države Aleksandar Vučić napadne dostojni poštovanja kao i da su svi koji ga „u horu hvale, kunu se u njega, a čine to, svakako, isključivo radi lične koristi, dostojni prezira“.

„Voleo bih da sam i ja deo Vučićeve ‘lažne elite’, bio bih ponosan ukoliko bih tu bio svrstan“, rekao je Marković u intervjuu za novi broj nedeljnika Vreme, na podsećanje ovog nedeljnika da je Vučić nazvao lažnom elitom one koji ga kritikuju.

Marković je rekao da prihvata podelu društva koju je Vučić uspostavio, „na njegove i one druge“, navodeći da je to jedino u čemu se slažu.

„Ja sam ‘oni drugi’. Stoga, prekidam svaki odnos sa njegovom falangom, u šta uključujem i kontakte sa bivšim prijateljima, kolegama i boravak sa njima u ustom prostoru. Želim da fizički budem na drugoj strani, najviše iz higijenskih razloga“, rekao je Marković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here