Gospodin advokat ne može da “ubode” vrata suda (VIDEO)

0
576

Blago Andreju Vučiću. Na suđenju sa potpredsednikom Narodne stranke Miroslavom Aleksićem zbog optužbi za “Jovanjicu” zastupa ga SNS narodni poslanik, gospodin Vladimir Đukanović. I taj prekaljeni advokat Đukanović opet je meta podsmeha na društvenim mrežama.

Stvarno nije fer. Gospodin Đukanović ne može da “ubode” vrata Prvog osnovnog suda u Beogradu i to sad svi znaju.

I evo ga! Prvi put, pa levo… Drugi put… Desno.

Već ga znoj obliva, mahnuo je kamerama… Ijao! Ali tu je sudska straža da ga spase blama.

I, naravno, korisnici društvenih mreža su u akciji.

– Ono kad glumiš advokata a nikad nisi ušao u sud, pa ne znaš ni gde su vrata – jedan je komentar.

Stvarno, tviteraši, šta ste na kraj srca. Gospodin Đukanović možda ne zna gde su vrata, jer još nije sišao sa krova, zbog čega je dobio i krivičnu prijavu. 

Podsetimo, pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu počelo je suđenje po tužbi Andreja Vučića koju je zbog nanošenja duševne boli podneo protiv Miroslava Aleksića, zbog njegove izjave da je vlasnik “Jovanjice” Predrag Koluvija, osumnjičen za uzgoj velike količine marihuane, prilikom hapšenja pozvao brata predsednika Srbije.

Aleksić je naveo da je Koluvija bio najveći proizvođač marihuane u Evropi i da je imao direktnu zaštitu funkcionera SNS, koji su posećivali to imanje, “počev od direktora Agencije za borbu protiv korupcije Dragana Sikimića i pokrajinskog sekretara za kapitalna ulaganja Nedeljka Kovačevića, pa do ministra odbrane Aleksandra Vulina”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here