Građani Busura prevareni – seoski dom van centra sela

0
1687

Predrag Kadić predsednik Saveta mesne zajednice Busur i Milanče Aćimović predsednik Skupštine opštine Petrovac na Mlavi na njihovim profilima društvene mreže Facebook priznali su da je Busur dobio višenamenski dom.

Pričalo se i predstavljalo se godinama da će biti isključivo lovački dom, zdrada isključivo namenjena lovcima. Međutim, građani Busura su prevareni tako što su Kadić i Aćimović izneli da je to opštinska zgrada. Opšti je utisak da se radi o prevari, čemu ta prevara služi?

Postoji Dom kulture u centru sela Busur koji je u jako lošem stanju i nema naznaka da će ikada biti rekonstruisan uprkos brojnim projektima gde je Dom kulture u sadašnjem centru Busura mrtvo slovo na papiru.

Ispostavila se u potpunosti tačnom želja predsednika Saveta mesne zajednice Busur Predraga Kadića da ugasi postojeći centar u Busuru i da zgradu postojećeg Doma kulture koji je u lošem stanju da prepusti da sama se uruši. Urušavanje Doma kulture u postojećem centru Busura vodi ka tome da samo mesto bude prodato, a to je znano Predragu Kadiću i ko bi bio kupac. Građani Busura neće se pomiriti sa prevarom u vezi lovačkog doma koji je sada višenamenski.

Postavljaju građani Busura Kadiću i Aćimoviću pitanje “Kada ćete prestati da obmanjujete građane Busura”?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here