Građani Petrovca revoltirani – Pozivaju na bojkot koncerta Tropiko benda

0
1014

Na Fejsbuku se u toku jučerašnjeg dana pojavio događaj na kom se nezadovoljni građani Petrovca pozivaju na bojkot koncerta. Verovatno je ljudima zasmetala cifra od milion i trista hiljada dinara, koja je mogla biti mnogo bolje iskorišćena.

Prenosimo tekst događaja, onako kako je napisano na Fejsbuku:

Hej ti,
pozivamo te na bojkot koncerta Tropiko benda koji će se održati u subotu 01.06. na trgu u Petrovcu. Reci NE koncertu koji je preplaćen i to našim novcem, dok mi organizujemo okupljanja humanitarnog karaktera. Reci NE koncertu za koji te niko nije ni pitao da li ga želiš, jer želiš najpre da ne moraš svakodnevno da obilaziš ceo grad da bi prešao na drugu stranu reke. Reci NE koncertu jer ti je dosta ove preletačijade i želiš da vidiš nova lica sa novim idejama.

Ako baš ne možeš da odoliš jer je tvoj/a drug/arica sin/ćerka nekog ko je na vlasti, pa moraš da ga/je ispoštuješ, onda prati sledeća pravila: 
1. Obuci crnu majicu/duksericu/trenerku/jaknicu/jaknu/bundu (žal za našim novcem koji je mogao biti mnogo bolje iskorišćen)
2. Strateški povuci druga/ricu sina/ćerku bliže ka nekom od kafića koji okružuju trg
3. Ako su sa tobom više od petoro ljudi, skandirajte: “COA, SVRBI ME” (tako će drug/arica sin/ćerka biti pošteđeni grdnje roditelja, koji su pretpostavimo polugluvi).
4. Ako hoćeš da dođeš na koncert jer voliš pomenuti bend, brate, možeš i kod kuće isto tako da ga volkaš.

Obećavamo uskoro žurku na otvorenom, shodno našim skromnim finansijama (devize iz inostranstva, he he) na kojoj će većinski deo novca od prodaje pića otići onome kome je to najpotrebnije a odlukom demokratskom (vi birate jedno od ponuđenih glasanjem metodom papirića). 

Adresa na kojoj možete videti događaj:

https://m.facebook.com/events/334262727189522/?ti=cl

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here