HEROJ DANA Porodila ženu u automobilu ispred porodilišta

0
529

Danijela Stanković Zdravković, medicinski radnik KBC Zvezdara je heroj dana! Ona je danas, ispred porodilišta ove bolnice u automobilu porodila jednu ženu, i zahvaljujući njoj, na svet je došao još jedan novi život.

Da porođaj često ne bira ni mesto ni vreme, pokazao je današnji primer ispred KBC Zvezdara. Međutim, da sve prođe uspešno i da na svet dođe još jedna zdrava i prava beba, pobrinula se Danijela Stanković Zdravković.

 Ovaj trenutak, koji je neko zabeležio kamerom, podelio je na Tviteru voditelj Ivan Ivanović, koji je imao emotivnu poruku za sve.

 – Malo sam zaplakao, možda ćete i vi. Život je čudo. Čudo su i naši zdravstveni radnici. Porođaj u kolima ispred zvezdarske bolnice, danas. Čestitam svima. I porodici i medicinarima. Popiću sad jednu, nek nije zdravo Čuvajmo se ljudi #ostanikodkuće, osim ako se porađate – napisao je Ivanović. 

Voditelj je pored videa podelio i fotografiju Danijele Stanković Zdravković, za koju je rekao da je heroj dana, što ova žena, pored medicinskih radnika, zaista i jeste.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here