Hotel MK Grupe u Novom Sadu ustupljen za smeštaj obolelih

0
286

Miodrag Kostić, predsednik kompanije MK Group, priključio se borbi protiv virusa COVID 19 ustupanjem smeštajnih kapaciteta hotela u Novom Sadu na korišćenje Institutu za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut” , kojem je to najviše potrebno u ovom trenutku.

Pored toga Kostić i njegova kompanija će pokriti sve troškove koji se budu javili u vezi sa boravkom u ovom hotelu, saopštila je ta kompanija.

MK Group i na druge načine postupa društveno odgovorno u ovom periodu, uključujući i donaciju od skoro šest miliona dinara Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“, kako bi se u najranjivijem periodu pomoglo u nabavci neophodnih sredstava za dijagnostiku COVID19.

Ovom donacijom, MK Group je prva kompanija koja je uputila novčanu pomoć nadležnim institucijama u nameri da pruži značajnu podršku zdravstvenom sistemu naše zemlje.

Takođe, kompanije članice MK Group su u toku ove nedelje uputile donaciju prehrambenih proizvoda u vrednosti od 4 miliona dinara za penzionere Beograda.

Na ovaj način su proizvodi kompanije besplatno dostavljeni za potrebe naših starijih sugrađana dok borave u svojim domovima, navodi se u saopštenju MK group.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here