JEZIVA SNS KAMPANJA Opozicija protiv lekara (VIDEO)

0
581

Novi izborni spot Srpske napredne stranke koji koristi pandemiju koronavirusa u svrhe političke kampanje izazvao je oštre i podrugljive komentare na Tviteru. 

Akcenat u spotu je da smo pobedili kao nacija zahvaljujući plemenitim lekarima i medicinskom osoblju koji su, sudeći po sadržaju spota, imali samo jednog protivnika – opoziciju. 

Tako se za njene vođe kaže da “se samo žale i time omalovažavaju uloženi rad i velika postignuća naših doktora i medicinskih sestara”, kao i da ometaju borbu dok vlast uvažava lekare i “istorijske rezultate” koji, kako je navedeno, svrstavaju Srbiju u red zemalja sa najmanje žrtava u svetu. 

Tviteraši su prilično oštro reagovali, pa je jedan korisnik zaključio da ovo nije država, a ni simulacija države, već je “mafijaško leglo koje trenutno drži sve konce upravljanja sistemom.” 

U komentarima se takođe polemisalo o prof. dr Branimiru Nestoroviću, poznatom po izjavama potpuno drugačijim od stavova svojih kolega iz Kriznog štaba te je, na konstataciju da fali Nestorović, jedan tviteraš napisao “Ne fali, znaju da bi im se još više smejali da su ubacili i njega.” 

Jedan korisnik se takođe zapitao gde su u spotu – leteća ambulantna vozila. 

Izvor: Direktno

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here