Lekar poručio Vučiću: Nismo ti ništa dužni! Školovali su me roditelji, a ne ti i država

0
985

Vučić je pre nekoliko dana gostovao na televiziji Pink i, između ostalog, komentarisao situaciju sa zaraženim medicinskim osobljem u Srbiji, te rekao kako „to nije ništa“.

– Znate, kao kad imate rat, najveći broj vojnika će da pogine. Te ljude školujete, ceo život u njih ulažete sve vreme, trudimo se da do rata ne dođe, ali kad dođe do rata… pa čekajte, ceo život vas plaćamo da budete vojnici. – rekao je Vučić, a preneo portal Direktno.rs.

Ta izjava je podigla prašinu među srpskim medicinarima ali i kod ostalih građana, pa je status jednog izrevoltiranog lekara postao viralan.

Zlaja Bokun je na svom Fejsbuk profilu odgovorio predsedniku Srbije.

– Niste ni ti ni drzava mene školovali, mene su školovali moji roditelji, a država koju ti u svom bolesnom narcizmu volis da personifikujes me terala da volontiram 6 godina čekajuci posao. Nikome, pogotovo ne tebi a ni državi nista ja nisam duzan.

Vratio sam iako je sta bilo hiljadama neprospavanih dežurnih noći, desetinama hiljada izlečenih pacijenata i ostajanjima po 40 sati u bolnici, donacijama koje su na moj brk u tu bolnicu stizale, uvođenjem najsavremenijih operativnih metoda za koje sam se samostalno od svog novca edukovao u inostranstvu, ispravljajuci fajlove sistema koji ste ti i tebi slični implementirali decenijama.

Sad si nas sve gurnuo kao topovsko meso da u najlon-kesama i Made in China maskicama budemo pioni u tvom imaginarnom „ratu“ – napisao je Bokun u svom statusu na Fejsbuku i poručio kolegama da je ovakva izjava predsednika učinila da bude sasvim jasno kako su „u doba maski, sve maske pale“.

Niste ni ti ni drzava mene skolovali, mene su skolovali moji roditelji a drzava koju ti u svom bolesnom narcizmu volis…

Posted by Zlaja Bokun on Понедељак, 20. април 2020.

Status je podeljen preko 200 puta, a ubrzo je planuo i Tviter, gde su korisnici delili skrinšotove Bokunovog odgovora predsedniku.

Izvor: Luftika

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here