Leti, leti Perić – Hvalio se da ne plaća TV pretplatu, za nekoliko meseci prešao 30.000 km službenim kolima

0
1977

Kako je blic ranije pisao, Slobodan Perić, narodni poslanik Pokreta vlaškog ujedinjenja, jedini je juče u anketi „Blica“ u Skupštini priznao da ne plaća pretplatu.

U tekstu blica Poslanik priznao: Ne plaćam pretplatu piše sledeće:

– Račun primam i već mi je narastao na preko 20.000 dinara, ali jedva čekam da me tuže pa da ih pitam – šta da im platim kad ja njihovu uslugu nemam.

Ja plaćam Total TV, i još jednu kablovsku. Godinama čekam da me tuže pa da im objasnim zašto ne plaćam – kaže Perić. Milutin Mrkonjić, poslanik SPS, izneo je zanimljiv predlog: „Treba da se podvuče crta i narodu oproste dugovi“.

Kako nam je zaposleni u KPC Petrovac rekao, na novoj Dačiji koja je pre nekoliko meseci kupljena, Perić je napravio već skoro 30.000 kilometara. Nekoliko puta smo upozoravali na zloupotrebu ovog vozila koje je Perić koristio više u privatne svrhe, pa je njima išao i vikendom, na partijske susrete, svaki dan je išao automobilom do svoje kuće, a vozilo se.moglo videti i po drugim gradovima u kojima je gospodin Perić imao stranačke poslove. Svakodnevno smo fotografisali automobil i na parkingu restorana Košute i po drugim mestima u gradu.

Da li je došlo vreme naplate grešaka? Ne verujemo.

Nekada perjanica SNS-a, Perić na sredini desno

Gospodin Slobodan Perić je poznatiji po nečemu mnogo ozbiljnijem, a to su fakultetske diplome. Tačnije, potpuno nelegalne diplome. Verujemo da je veliki broj petrovačkih naprednjaka deo ovog kruga, koji će nekada policija biti u stanju da istraži.

Verovatno je po sredi još jedna igranka vlastodržaca u Petrovcu, jer ne verujemo da su naprednjaci u stanju da tek tako puste niz vodu svog čoveka za diplome koje oni nisu mogli steći legalnim putem i svojim sposobnostima.

Da li će Perić ponovo iskoristiti svoju manjinu i ponovo otići na mesto poslanika, videcemo.

Pratićemo i dalje razvoj događaja u Petrovcu, jer proleće koje pred nama obećava puno zanimljivih dešavanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here