Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, umesto tone nepravilnosti na izborima u Srbiji zavirio je preko plota i primetio da je na izborima u Srbiji SNS predsednika Aleksandra Vučića dobila 300.000 glasova više nego sve stranke u Hrvatskoj! Kakve veze imaju imaju izbori u Hrvatskoj i Srbiji to izgleda znaju samo SNS, Vesić i Pink. I predsednik države.

Da ironija bude veća, u kajronu televizije Pink se tokom emisije Hit tvit emitovala poruka da je Vučić sa SNS-om imao više od 300.000 glasova od svih stranaka zajedno u Hrvatskoj. Ne ulazeći u relevantnost ove informacije – zbog toga što ona ne postoji, po sebi se nameće zaključak ili da je Vesić urednik Pinka, ili da neko treći uređuje i Vesića i Pinkov informativni program, što pije vodu.

O ovome su pisali i provladini portali.Alo FOTO: PrintscreenAlo FOTO: Printscreen

Tako Alo piše da Hrvati nisu dorasli Vučiću, ali i da su Tanja Fajon i Dragan Đilas “na aparatima”.FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

Sve i da je ova informacija, premda nebitna, tačna, postavlja se pitanje, da li se u tih 300.000 računaju i onih 100.000 glasova koji su dati van biračkih mesta, zbog čega je Beogradska organizacija za fer izbore i demokratiju ocenilada je “kompromitovan integritet čitavog izbornog procesa” u Srbiji gde su izbori na tri nivoa održani 21. juna, a delimično ponovljeni 1. jula, na kojima su članovi biračkih mesta nosili listiće van birališta za oko 100.000 birača, odnosno 3, 5 odsto biračkog tela.

Ili se, pak, među tih 300.000 koliko je Vučić “duži” od Hrvata, računaju manipulacije nalik onoj kada je jedna Romkinja glasala tri puta umesto birača, na šta su članovi Biračkog odbora ostali nemi? Takođe, pomenuta žena dokazuje da su tvrdnje Zlatibora Lončara o biralištima kao najbezbednijim mestima u pogledu prenošenja virusa Covid19 obične izmišlljotine, jer ne samo da nije imala masku, nego nije ni mogla držati distancu kako bi glasala umesto birača.

A o Pinku je izlišno govoriti. Televizija koja je promovisala ozoniranje i čiji vlasnik je fantom lečio koronu, ali i televizija koja je kršila izbornu tišinu – je i dalje na pravom putu van koloseka.

A Vesiću čestitke na brojanju glasova u Hrvatskoj, jer zaista, deca obućara idu bosa!

Izvor: Direktno

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here