MAPA ŠIRENJA VIRUSA korona u Srbiji u realnom vremenu

0
717

Microsoft kompanija napravila je svoju mapu širenja KORONA virusa u realnom vremenu.

S obzirom na to da se na internetu nalazi veliki broj lažnih mapa o širenju korona virusa i da je makar 50 procenata svih, zapravo – virus, Microsoft je rešio da ponudi svoje rešenje, koje je i legitimno i informativno.

Mapa širenja korona virusa u realnom vremenu nalazi se na Bing adresi i ne zahteva prijavljivanje, niti aktivnu lokaciju preko pregledača, a zemlja tj. region mogu se odabrati ručno.

Microsoft je, ipak pomalo nestručno ovu mapu nazvao Coronavirus Tracker.

Mapa je pregledna i lako se navigira kroz nju, a interfejs je prilično prost.

Na mapi se nalaze informacije o ukupnom broju zaraženih u svetu, broju izlečenih i preminulih, kao i najvažnije vesti u vezi sa virusom korona. Ovi rezultati mogu da se aktiviraju i za svaku od država, koja je pogođena virusom, uključujući i Srbiju.

Prema podacima, koje smo zatekli u trenutku pisanja vesti, Coronavirus Tracker je ažuran, jer je za Srbiju prikazivao podatke, koji se poklapaju sa podacima Ministarstva zdravlja objavljenim na nacionalnom COVID-19 sajtu.

Ako želite da pratite širenje virusa u realnom vremenu i da istovremeno budete sigurni da ste bezbedno – ovo je mapa na koju možete da se oslonite.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here