Mariniku Tepić nazvao ustaškom ku*vom, pekara iz Borče optužio da je pseće meso stavljao u burek

0
368

Ovo nije prvi put da lider radikala zgrozi javnost i izazove buru na društvenim mrežama

Predsednik Srpske radikalne stranke i haški osuđenik, Vojislav Šešelj, svojim stavovima koje iznosi na društvenim mrežama, često izaziva lavinu komentara, a današnja poruka, koju je uputio potpredsednici SSP Mariniki Tepić, kao i komentar na jučerašnji skup podrške albanskom pekaru u Borči, najbrutalniji je do sada.

– Ustaška ku*va Marinka Tepić juče je unapređena u šiptarsku majku. Ali nju i ostale gladne dosmanlije Šiptar je gadno za*ebao. Pobio je sve pse lutalice u okolini, pa im umesio besplatan burek. Kad tad se skupo plati ono što je kod Šiptara besplatno. Istina,keretina je bila vrlo ukusna – napisao je lider radikala, a njegova, po mišljenju tviteraša, “nikad odvratnija poruka” izazvala je oštre reakcije.

– Ti si bruka za Srbiju! Takvi kao ti, sveli su nas na najniže postojanje kako u natalitetu tako i u teritoriji – jedan je od komentara koji su mu uputili tviteraši.

Podsetimo, ovo nije prvi put da lider radikala zgrozi javnost i izazove buru na društvenim mrežama. On je nedavno uputio niz pogrdnih reči na račun preminulog novinara Dejana Anastasijevića, vređao je Balšu Božovića, pretio Aleksandri Jerkov, a na meti se našao i lider PSG Sergej Trifunović.

Uvrede koje je Vojislav Šešelj uputio Mariniki Tepić osudio je i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, koji je poručio da je u pitanju najviši stepen primitivizma i kukavičluka.

– Nazivati žene, majke ku*vama, pa još ustaškim, najviši je stepen bezobrazluka, primitivizma i kukavičluka koji je Vojislava Šešelja oduvek krasio. I kada je mahao pištoljem pred studentima okružen desetinama telohranitelja, i kad je te iste telohranitelje slao da prebiju Nikolu Barovića, a on tvrdio da se okliznuo na koru od banane, i kada je tuđu decu slao da ginu, a on šetao sa šlemom na glavi gledajući bombardovanje Sarajeva – poručio je Đilas.

(Telegraf.rs)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here