Mića Jovanović posle prodaje Megatrenda: Povlačim se, neću ni da živim ovde

0
217

Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović potvrdio je na konferenciji za novinare da je 100 odsto vlasništva preneo na nemački konzorcijum fondova koji predstavlja Dejan Đorđević. Jovanović navodi da je ugovor o prenosu vlasništva potpisan juče i da to smatra još jednom nemačkom investicijom u Srbiju.

“Odlazim sa fakulteta i biću tu samo u svojstvu savetnika. Povlačim se, neću ni da živim ovde, 19 godina imam dom na jugu Francuske, u Kanu. Ubrzo ću se preseliti u taj drugi dom, nadam se van dometa nekih finih novinara i televizijskih stanica”, rekao je Jovanović.

Podsetimo, TV N1 dobila je naknadno poziv Megatrenda da učestvuje na konferenciji za medije u toj ustanovi. Poziv je usledio pošto smo objavili da su na konferenciju pozvane odabrane redakcije, a uz pozivnicu stiglo je i objašnjenje da je poziv izostao zbog tehničke greške.

Mića Jovanović odbio da govori za N1 u dokumentarnom filmu “Mega diplomac”, koji je emitovan na TV N1 i u kome je naveden čitav niz nelogičnosti i nepravinosti u poslovanju univerziteta, kao i u sticanju najviših akademskih zvanja funkcionera na vlasti, počevši od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here