Mihajlović: Međugradski saobraćaj od naredne nedelje

0
371

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrurkure Srbije Zorana Mihajlović najavila je uvođenje međugradskog saobraćaja od naredne sedmice.

“Očekujem već sledeće nedelje polako uvođenje međugradskog saobraćaja. Opasnost nije još uvek prošla, važno je da pokažemo još malo strpljenja, a mere ćemo relaksirati korak po korak, u koordinaciji sa gradovima i lekarima, najpre međugradski, pa prigradski i najzad gradski saobraćaj”, rekla je Mihajlović danas na gradilištu obilaznice oko Beograda, saopštilo je Ministarstvo.

Ona je navela da će najpre da se vidi “kako će se mere koje su u međuvremenu relaksirane odraziti na kompletnu situaciju”.

“Što se tiče avio saobraćaja, beogradski aerodrom ‘Nikola Tesla’ nijednog trenutka nije bio zatvoren, ali redovnih linija nema nigde u Evropi i u skladu sa epidemiološkom situacijom ćemo donositi nove odluke”, rekla je Mihajlović.

Ona je rekla da je Vlada Srbije spremna da donese odluke i uredbe, ali da se pita struka i da je struka u ovom trenutku iznad politike.

Izvor: N1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here