Naprednjaci kidišu na aktiviste SzS i ne daju da priđu građanima (VIDEO)

0
422

Članovi Saveza za Srbiju delili su danas beogradske besplatne “Novine” na Vidikovačkoj pijaci, dok su ih u stopu pratili aktivisti SNS na čelu sa predsednikom opštine Rakovica Vladanom Kocićem.

Naime, aktivisti Stranke slobode i pravde i Narodne stranke delili su sugrađanima besplatne novine i govorili im da tu mogu da pročitaju šta se zaista dešava u Srbiji, dok su naprednjaci “uletali” ispred njih i gurali se, ne dozvoljavajući građanima da uzmu primerak novina.

Predsedniku Opštine Rakovica, koji je u stopu pratio Bastaća i aktiviste Saveza za Srbiju, pridružili su se i većnici Tomislav Pantelić, Darko Ignjatović, Nebojša Ivanović, kao i dva pomoćnika predsednika opštine, Bojan Bogdanović i Mirjana Guteša.

Danas smo na Vidikovcu delili ''novine''. Pogledajte kako je to izgledalo u okruženju aktivista SNS-a i uz prisustvo opštinskih funkcionera!

Posted by Narodna stranka Rakovica – Народна странка Раковица on Недеља, 01. март 2020.

Dakle, članovi SNS sve vreme posete jednoj običnoj pijaci su pratili u stopu opozicionare i trudili su se da oni ne priđu građanima, a kamoli da sa njima porazgovaraju.

Ako je tako na pijaci, šta se tek radi u državi?

SNS optužio SzS za nasilništvo

Odgovor stiže iz beogradskog odbora SNS, koji je optužio aktiviste SzS i Bastaća, da su “cepali i otimali stranački materijal članovima i funkcionerima SNS”.

– Gradski odbor Beograd najoštrije osuđuje huligansko ponašanje Đilasovaca i apeluje na sve političke neistomišljenike da prestanu da šire mržnju i napadaju sve koji ne dele njihovo mišljenje, već da počnu da vode civilizovanu političku kampanju i bore se radom i rezultatima, a ne nasiljem i prostačkim uvredama – stoji u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here