Naprednjaci u Zlatniku od sećanja na poginule momke napravili veselje (VIDEO)

1
2017

U organizaciji Opštinskog fudblaskog saveza (OFS) Petrovac održan je treći memorijalni turnir u znak sećanja na tragično preminule kolege, fudbalske sudije Jović Mihajla i Stanisavljević Ivana.

Naizgled normalna atmosfera za ovakav događaj pretvorila se u bančenje i pijančenje lokalnih funkcionera SNS-a, uz muziku, jeće i piće koje je imalo u izobilju.

Neukus koji je predvodio mega diplomac iz Manastirice, Denis Perić, inače predsednik OFS-a, je trajao do 3 sata posle ponoći, a na oči majki tragično preminulih kolega.

Naš izvor koji je želeo da ostane anoniman, nam je preneo deo atmosfere koja je u najmanju ruku degutantna.

N.I. zvani Pile bio je u centru pažnje. On se veselio kao da se radi o svadbi, peo se po stolovima, a neretko se tokom večeri nalazio na ramenima mlađih kolega.

Naš izvor nam navodi da nije mogao da veruje svojim očima šta je doživeo i nije želeo da napusti salu do samog kraja, a tokom večeri je imao šta i da vidi.

Oko 22 časa u salu su ušli lokalni moćnici SNS-a, Dragan Nedinić zvani Tugan i Dejan Milošević poznatiji kao Gilipter, koji su došli sa proslave dana lokalne samouprave. Oni su celoj večeri uz već pomenute dodali šlag na tortu. Veselili su se, kitili pevačicu parama uz pesmu “Ne može nam niko ništa”.

Jedno veliko bravo kako je odata pošta tragično nastradalim mladim ljudima.

Izvor: Facebook

Ovaj i još mnogo drugih snimaka smo pronašli na društvenim mrežama, ali ih iz poštovanja prema nastradalim mladićima nećemo postaviti na sajt.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here