Nestala devojčica iz Velikog Laola: Dva dana od nje nema ni traga ni glasa, roditelji sumnjaju da ju je kidnapovao komšija

0
1709

U istragu je, kako saznajemo, uključen i lokalni taksista, koji je čim je čuo da se u selu govori o otmici policiji prijavio da je devojčicu vozio zajedno sa jednim meštaninom

Mariju P. (14) iz sela Veliko Laole u subotu uveče je oteo stariji muškarac i već dva dana od nje nema ni traga ni glasa.

Njeni roditelji prijavili su otmicu i policiji rekli da sumnjaju na izvesnog B. N., starog oko 40 godina, saznaje “Telegraf.rs”.

Veruje se da je u pitanju trgovina ljudima, a policija je danas angažovala dodatne snage kako bi se ovaj slučaj što pre razrešio.

U istragu je, kako saznajemo, uključen i lokalni taksista, koji je čim je čuo da se u selu govori o otmici policiji prijavio da je devojčicu vozio zajedno sa čovekom čiji se opis podudara sa B. P. na kojeg su roditelji ukazali.

On je na saslušanju detaljno objasnio gde je odvezao devojčicu i muškarca, ali zbog istrage te informacije još ne mogu da budu obelodanjene.

Izvor: Telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here