Novi Vučićev spot: Fašisti, tuku žene, mafijaši… (VIDEO)

0
307

Dokle ide ovo ludilo? Gde je granica i ima li je? Nepoznate individue maskiraju u umetnike da bi lidere opozicije satanizovali i izjednačili sa mafijom.

U moru raznih spodoba u ovoj našoj lepoj Srbijici, pojavila se još jedna. Izvesni Dragan Milivojević – Bucke nakon godina uzaludnog pokušavanja da se bavi muzikom, smislio je način da se pojavi “na televizor”. I to ne na bilo koji, nego na izuzetno kreativan način!

Snimljen mu je spot, dovedeni statisti, poput onih kandidata SNS akademije, okačili mu na YouTube i za dan je dobio preko 2.500 pregleda, koliko mu nije imao ceo “album” iz 2016. Zauzvrat vređa i kleveće lidere opozicije, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Sergeja Trifunovića…

Skup opozicije FOTO: Milica Vučković

Skup opozicije FOTO: Milica Vučković

Ko je čuo za tog Bucka do danas? I zašto ga uopšte spominjemo? Zato što je čovek za četiri godine na YouTube napredovao za sve pare! Repovao je o nezaposlenosti, beznađu, preživljavanju mladih, o drugu Bati koji je oduzeo sebi život, a danas to radi ovako:

– Do svega što smo sanjali i što smo hteli, sigurno nas vodi onaj fašista iz Dveri” – ili ovako:

“U vaše vreme niko nije im’o posla, zapalili su preko, preko Đilasovog mosta. Glumite džentlmene a maltretirate žene! Sergej je u tripu koke nikad dosta, onaj dripac Đilas da je Cosa Nostra! Onaj dripac Đilas… Onaj dripac Đilas… Onaj dripac Đilas… Da je Cosa Nostra!”

Đilas, Đilas, Đilas, i opet Đilas. Koliko vas to ima?

Ovo inače, nije prvi put da se satanizuje bivši gradonačelnik Beograda, i to u trenutku kada se značajna opozicija ujedinila i na velikom skupu u Beogradu pokazala kako će se boriti protiv vladajuće stranke i njenog gazde Aleksandra Vučića. 

Aleksandar Vučić FOTO: D. Goll

Aleksandar Vučić FOTO: D. Goll

U aprilu prošle godine na Pinku pojavio se propagandni spot u kom je Đilas bio i tajkun i lopovčina… I tako redom. 

Svoju ulogu su imale i Pinkove devojke, grupa “Models” koja je 2013. godine pevkala nešto što se zove “Žućko”. 

Te četiri mlade žene su polugole mešale pred kamerama i govorile “Daj malo zlata, Žućko” – pametnom dovoljno.

Danas je taj spot zabranjen na YT zbog golotinje i uvredljivog sadržaja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here