“Obećanja” Zorani Mihajlović da će odgovarati za Beograd na vodi, pozvana da posluša šerpe

0
246

Stranka slobode i pravde pozvala je ministarku Zoranu Mihajlović da posluša šerpe koje se čuju, dodajući da je buka sve veća i bliža, “obećavajući” joj, između ostalog, “da će odgovarati pred zakonom zbog ugovora o Beogradu na vodi”.

Ministarka se oglasila posle protesta opozicije ispred Skupštine Srbije, navodeći da je nezamislivo da neko na kršenju saveta lekara pokušava da gradi politički rejting.

“Minimum odgovornosti koji bi se očekivao od bilo kog političara jeste da u vreme epidemije ne radi suprotno preporukama lekara, da ne ugrožava javno zdravlje. Sramno je da dok milioni građana Srbije sede u svojim kućama, opozicioni političari prave protest u vreme policijskog časa da bi privukli pažnju, a da pritom neki od njih i vređaju penzionere koji jedini u to vreme smeju da šetaju”, kazala je ministarka, a saopštila njena pres služba.

Stranka slobode i pravde reagovala je na ovo saopštenje, navodeći:

“Povodom izjave ministarke Zorane Mihajlović kako lideri opozicije ugrožavaju zdravlje građana protestom koji smo organizovali bez prisustva tih istih građana, kao i povodom laži da smo napadali penzionere, Stranka slobode i pravde gospođi Mihajlović obećava i garantuje da će odgovarati pred zakonom za to što je potpisala po Srbiju štetan ugovor za izgradnju Beograda na vodi kojim je država oštećena za više od milijardu evra, da će istraga koju je godinu dana MUP Srbije vodio protiv njenog supruga i koja je stavljena u fioku, biti iz fioke izvađena i predata tužilaštvu i da će biti procesuirana ukoliko potpiše ugovor koji je lično najavila i po kome će država Srbija otkupiti od Etihada deonice Er Srbije. One iste deonice koje je Etihadu poklonio Aleksandar Vučić”.

Poslušajte šerpe koje se čuju, gospođo Mihajlović, dodaje se u saopštenju, u kom se navodi i da je buka sve veća i veća i svakim danom sve bliža i bliža.

Izvor: N1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here