Oglasio se ministar Stefanović, pozvao sve građane da poštuju policijski čas

0
343

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pozvao je danas sve građane da poštuju policijski čas, koji je uveden kako bi se sačuvali životi ljudi.

“Važno je da ostavimo po strani političke i sve druge razlike i da svi poštuju mere Vlade Srbije. Policijski čas nije uveden da bi se neko sprečio da šeta, već isključivo da bi se sačuvalo zdravlje ljudi. Policija će nastaviti da obavlja svoj posao, kao i do sada. Policijski službenici će intervenisati, bez obzira na sve maliciozne komentare, dokumentovaće svaki slučaj i o tome obaveštavati nadležna tužilaštva i sudove, koji će odlučivati o daljem postupanju”, rekao je ministar Stefanović.

Ranije danas je narodni poslanik Balša Božović je policiji prijavio “nestanak” ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića zbog toga što, kako je Božović naveo, ministar “već četiri dana ne reaguje na masovno kršenje zabrane kretanja i izazivanje direktne opasnosti od strane huligana”.

Predsednik Dveri Boško Obradović najavio je da će danas protestovati u Čačku u vreme policijskog časa i istakao da je to njegov lični čin pobune protiv aktuelne vlasti.

“Izlazim u 18 časova na gradski trg u Čačku i krećem u protesnu šetnju kroz grad. Za mene policijski čas više ne postoji, sve dok plaćenici Srpske napredne stranke, koji se slobodno šetaju i ‘orgijaju’ po Srbiji u to vreme, ne budu uhapšeni i kažnjeni”, rekao je Obradović.

Izvor: N1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here