POBUNA PENZIONERA U SNS “Vučiću, ponizio si nas ispod nivoa kućnih ljubimaca”

0
367

Predrag Mijatović, narodni poslanik Srpske napredne stranke u dva mandata, iz vremena dok je lider te partije i predsednik države bio Tomislav Nikolić, i odbornik u Skupštini grada Vršca, uputio je otvoreno pismo Aleksandru Vučiću nezadovoljan kako predsednik sve vreme postupa sa najstarijim građanima, pa tako i sada usred vanrednog stanja.

Mijatovićevo pismo Vučiću prenosimo u celosti:

“Pitam te, Aleksandre, zašto mučiš penzionere? Zašto se kola stalno lome na nama? Zašto si samo nas osudio na stalni kućni zatvor? Pomogli smo ti da ozdraviš priverdu. Je l’ je to zahvalnost za učinjeno? Jel sada moramo da ispaštamo za ponašanje neodgovornih?

Uveden ja policijski čas od 40 sati. Dobro moralo je. Zar nije bilo moguće pustiti nas da barem na jedan sat u to vreme izađemo iz kućnog zatvora da udahnemo vazduha i protegnemo noge dok nema neogovornih na ulici, ili misliš da je vampirsko vreme od 4 do 7 milost koja nam je data?

Zar treba kada ova pošast prođe da završimo život u psihijatrskim bolnicama ili da se poubijamo zbog depresije i rasteretimo penzini fond. Ja kao dugogodišnji lekar znam šta je epidemija i izolacija, ali i u tome ako nas čuvaš pomisli da smo mučeni permanentno izolovani i izopšteni.

Poniženi smo jer, izgleda da smo ispod nivoa kućnih ljubimaca koji su dobili dozvolu da budu šetani i u vreme policijskog časa. Ne pozivam na neposlušnost samo bih želeo da razmisliš koliko nam je neizdrživo ovo stanje. Obratio sam ti se punim imenom i prezimenom”, zaključio je Mijatović u otvorenom pismu predsedniku države na društvenoj mreži Fejsbuk

Izvor: Direktno

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here