Ponoš: Suština bojkota pokazivanje nespremnosti da učestvujemo u cirkusu

0
391

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da je suština bojkota izbora u pokazivanju nespremnosti građana i opozicije da „učestvuju u cirkusu“, dok oni koji zagovaraju izlazak na izbore, a sada su u parlamentu, to čine zarad ličnih interesa.

„Nećemo da zbog par poslaničkih mandata rizikujemo budućnost Srbije. Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić se sprema da počini veliku nacionalnu izdaju i hoće da mi svojim prisustvom u parlamentu damo pristanak na izdaju“, rekao je Ponoš u razgovoru sa građanima Stamnice kod Petrovca na Mlavi, gde je posetio porodicu Krajić, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Ponoš je istakao da nema uslova za slobodne izbore jer su mediji pod kontrolom i jer su zarobljene sve državne institucije.

„Ovo je privatna država u kojoj ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović svom ocu Branku Stefanoviću izdaje dozvolu za izvoz oružja, i tužilaštvo ćuti i ne reaguje“, rekao je Ponoš.

Ponoš je naveo da bi na pitanje šta će se dogoditi dan posle izbora koje će opozicija bojkotovati trebalo da odgovori Vučić.„Neka se Vučić pita šta će biti dan posle, jer to za nas nisu izbori. Neka se on pravda svima, jer se on ponaša kao da mu je državu ostavio njegov ćaća, a mi smo svi podanici“, rekao je Ponoš.

Izvor: Danas

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here