Ponovo skinut transparent sa likom Vučića i Dodika u Grdeličkoj klisuri

0
122

Transparent na kome piše “Svetlost na kraju tunela”, na kome se nalaze predsednici Srbije i Republike Srpske, postao je sredstvo svojevrsnog “rata” lokalnih funkcionera vladajuće stranke, kao i opozicije. Dok jedni postavljaju, drugi ga – skidaju.

Nakon što su danas funkcioneri SNS-a iz Vranja postavili novi transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri koji je poručivao da su Vučić i Milorad Dodik “svetlo na kraju tunela”, on je večeras ponovo skinut, a video snimak novog uklanjanja na društvene mreže je postavila Jelena Milošević.

“Nakon ovoga ja ću dobiti niz uvreda i negativnih komentara. I nisu krivi ti ljudi, kriv si ti Aleksandre Vučiću. Ti koji nas deliš. Ti si nas podelio na tvoje i tuđe. Mi nismo tvoj narod. Mi smo narod republike Srbije. Ne možeš da nas otuđuješ i deliš”, poručuje se između ostalog na ovom klipu.

Podsetimo, danas su, nakon što je pre nekoliko dana opozicionar i predsednik beogradske opštine Stari Grad Marko Bastać uklonio transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri koji je poručivao da su Vučić i Milorad Dodik “svetlo na kraju tunela”, na isto mesto bilbord sa natpisom “Moj predsednik” i Vučićevim likom postavili vranjski naprednjaci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here