Ivković i Maljković su u trenerskoj penziji, Pešić i Željko Obradović na odmoru, Vujošević i Đorđević su zauzeti… Pa, ko nam ostaje? Aleksandar Vučić jedini je trener koji može da spase našu košarku i da nas odvede na Evropsko prvenstvo.

Doduše, položio je tek nekoliko kolokvijuma, ali verujemo u njega, u njegov trenerski instinkt, nerv i sigurni smo da će brzinom munje da obezbedi trenersku diplomiu. Samim tim i da postane selektor A reprezentacije, jer ovako više ne ide.Željko Obradović i Aleksandar Vučić FOTO: PrintscreenŽeljko Obradović i Aleksandar Vučić FOTO: Printscreen

Košarkaši su na putu da stignu fudbalere, a poznato je kakvi su oni gubitnici i koliko će još vode Savom i Dunavom proći dok ne postanu deo evropske elite. Košarkaši jesu pri svetskom vrhu, ali nažalost to je prošlo vreme, očigledno da nam sa Igorom Kokoškovim ne ide, da nam muški deo Košarkaškog saveza ne radi dovoljno dobro, pa eto velike šanse da dobijemo novi stručni štab prevođen aktuelnim predsednikom Srbije.

Sigurni smo da će Vučić znati da izabere saradnike na klupi, verovatno će to biti Aleksandar Vulin, Goran Vesić, Sima Spasić i Miša Vacić, a očekujemo da mu pelcer da i Slaviša Kokeza, čovek koji zna kako se prave uspesi.Aleksandar Vučić kao student FOTO: Printscreen/InstagramAleksandar Vučić kao student FOTO: Printscreen/Instagram

Zato, Vučiću, požuri, polaži ispite, klupa košarkaša te čeka. Posustajemo, posrćemo, treba nam injekcija na klupi, a ti si budućnost srpske košarke i, nadamo se, novi selektor. Verujemo već i na Evropskom prvenstvu 2022.

Izvor: Direktno

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here