Jedan od najpoznatijih navijača Partizana Miroslav Gajić zvani „Miša Tumbas“ preminuo je danas u 66. godini, potvrdio je fudbalski klub Partizan.

„Ostali smo bez našeg brata, prijatelja i najvećeg Partizanovca! Poslednji pozdrav našem Miši Tumbasu. Neka ti je večna slava! Tvoj FK Partizan“, objavljeno je na tviter nalogu crno-belih.

Miroslav Gajić, Miša Tumbas, koji je prisustvovao gotovo svakom meču klubova iz crno-bele porodice, bio je jedan od najvatrenijih navijača Partizana i jedan od najvoljenih i među navijačima i među igračima.

io je uvek prisutan kada je igrao Partizan – fudbal, košarka, vaterpolo, rukomet… Išao je i na utakmice mlađih kategorija. Bio je jedan od simbola Partizanove sportske porodice.

Za Miroslava Gajića, odnosno “Mišu Tumbasa” znali su i oni koji nisu iz Beograda i Srbije.

Navijači Partizana su ga obožavali, stalno ih je uveseljavao (ne baš uvek na prikladan način), na tribinama stadiona ili hale “Pionir” (Arene), bazenu na Banjici…

Bio je uvek tamo gde igra Partizan i znalo se da mu mnogi sportisti iz crno-bele porodice novčano pomažu. Ostaće upamćeno ono njegovo: “OmeRRRRRE, plati pivo” (upućeno nekadašnjem golmanu Fahrudinu Omeroviću) ili kada bi dozivao igrače da mu daju dres: “Stojke, daj Dres, daj dres, daaaj dRRReees“.

Svojevremeno su se navijači Partizana organizovali i napravili radnu akciju u njegovoj kući. Cela je očišćena od raznoranzog otpada i đubreta. Potom su mu prefabali i kapiju koja vodi do njegove kuće u naselju Barič u Beogradu. Sve je to rasplakalo Mišu…

Navijači Partizana, ali ne samo oni, opraštaju se od Miše Tumbasa na društvenim mrežama.

Jedan od njih je napisao: “Miša Tumbas je verovatno jedan od retkih ljudi kojima je Đovane Elber poklonio dres dva puta“.

Fudbaler Partizana Lazar Marković je na Twitter nalogu, uz fotografiju Miše, napisao: “Neka ti je večna slava, legendo“.

Nedostajaćeš, dobri Mišo, čoveče sa lepim plavim očima!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here