Prestaje naplata parkiranja u Petrovcu za vreme trajanja vanrednog stanja

0
434

Naredba o prestanku naplate JKP „Parking servis“


Na osnovu čl 3. Odluke o određivanju radnog vremena ugostiteljskih, trgovinskih, zanatskih i uslužnih objekata na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi (Sl glasnik Opštine Petrovac na Mlavi br: 7/16, 8/16 i 1/18) a u skladu sa Odlukom o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije od 15.03.2020. i vanredne sednice Štaba za vanredne situacije br 87-22/20-02 od 27.03.2020. Štab za vanredne situacije na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi donosi:

NAREDBU
O PRESTANKU NAPLATE JAVNO KOMUNALNOG PREDUZEĆA “PARKING SERVIS” PETROVAC NA MLAVI NA JAVNIM PARKIRALIŠTIMA NA TERITORIJI OPŠTINE PETROVAC NA MLAVI ZA VREME TRAJANjA VANREDNOG STANjA

Naređuje se Javnom komunalnom preduzeću “Parking servis” Petrovac na Mlavi koje obavlja naplatu na javnim parkiralištima na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi, da za vreme trajanja vanrednog stanja obustavi gore navedenu naplatu.

Ova naredba stupa na snagu danom donošenja a biće objavljena na internet portalu opštine Petrovac na Mlavi i oglasnoj tabli opštine Petrovac na Mlavi.

Komandant Štaba za vanredne situacije
opštine Petrovac na Mlavi
Duško Nedinić

Naredba (PDF)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here