Radovi na mostu u Petrovcu tapkaju u mestu – Po gradu se šuška da neće biti gotovi do 17. jula

0
945

Posle produžetka roka za izvođenje radova na mostu za skoro 45 dana i dodatnih 10 miliona dinara, po gradu kolaju priče da ni ovaj rok neće biti ispoštovan.

Kako nam izvor iz ove priče govori, radnici potpuno nekvalifikovani za ovaj posao rade na rekonstrukciji mosta. Složićemo se svi, jedna jako ozbiljna stvar i veoma ozbiljan posao.

Konkretno, radnik koji vozi bager bez ikakvog iskustva u radu sa tom mašinom svakodnevno radi na ovom poslu. Naš sagovornik nam iz iskustva kaže da ako skupi 500 radnih sati može da dobije sertifikat za upravljanje radnim mašinama.

Po petrovačkim kafićima se mogu čuti razne priče, pa tako i ona koja kruži među samim radnicima na mostu koji kažu da postoji velika mogućnost da se novi rok probije i zatraži novo produženje. Da li će biti još nekoliko miliona našeg novca videćemo.

Ostalo je još nešto manje od 3 meseca do isteka, pa ćemo svakodnevno pratiti situaciju na našem mostu starom 80 godina. Nadamo se da neće biti novog roka i da neće biti pokvaren spektakularni plan naprednjaka u Petrovcu, koji će most otvoriti kao da su ga oni lično iz svog džepa platili.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here