Šeta se kada hoće: Penzioner u Milanovcu 4 puta prekršio zabranu!

0
433

Pripadnici komunalne policije su mu progledali kroz prste tri puta, ali četvrti…

Proteklih dana Štab za vanredne situacije u Gornjem Milanovcu više puta je apelovao na sugrađane da smanje socijalne kontakte i izlaske i da se ponašaju odgovorno prema sebi i prema drugima.Međutim, u poslednja 24 sata registrovana su dva kršenja zabrane kretanja u vreme policijskog časa, a jedan od prekršaja napravila je osoba starija od 65 godina i to ni manje ni više nego – četvrti put, pišu “Večernje novosti.

Reč je o starijem sugrađaninu koji živi u centru grada i svi ga znaju. Policija je odlučila da mu progleda kroz prste, opomenula ga je jednom, drugi, pa i treći put. 

Međutim kada su penzionera i sinoć zatekli na ulici, shvatili su da moraju da budu radikalniji, posebno što on nikakvo opravdanje nije imao za svoj postupak.

Jednostavno, izlazio je napolje da se prošeta. “Licu je po kratkom postupku kod sudije za prekršaje sinoć izrečena kazna od 100.000 dinara. Drugo lice dobilo je kaznu od 50.000 dinara, s obzirom na to da je ovu meru prekršilo prvi put”, saopštili su iz Štaba za vanredne situacije.

Izvor: Mondo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here