Skrhani Novak PRIZNAO: Pogrešili smo, bilo je prerano!

0
536

“Molim se za brzo i potpuno ozdravljenje svih”

Ponovo se oglasio Novak Đoković i, kako to rade veliki ljudi, priznao grešku u organizaciji Adrija tura.

Turnir se organizovao iz humanitarnih razloga, mere su bile ublažene, ali nisu prošle i sada se zaraza proširila svetom tenisa. Novak kaže: “Pogrešili smo, bilo je prerano“.

Nakon što je prvi teniser sveta objavio danas da su i on i njegova supruga pozitivni na koronavirus, rekao je da mu je žao zbog svakog slučaja zaraze, ali je sada dodao i nekoliko stvari.

Verovali smo da je turnir ispunjavao sve medicinske protokole, a delovalo je da je zdravlje u našem regionu u dobrom stanju da konačno ujedinimo ljude iz filantropskih razloga.

Pogrešili smo, bilo je prerano.

Ne mogu da opišem koliko mi je žao zbog ovoga i svakog pojedinačnog slučaja zaraze“, napisao je Đoković na društvenim mrežama.

U odnosu na današnje saopštenje, tu je i još jedan dodatak.

Ako ste prisustvovali Adrija turu ili bili blizu nekoga ko je bio, molim vas, testirajte se i upražnjavajte društveno distanciranje. Sa ljudima u Beogradu i Zadru ćemo u bliskoj budućnosti podeliti naše zdravstvene resurse. Turnir je otkazan i sada se fokusiramo na sve koji su pogođeni. Molim se za potpuni oporavak svih“, naveo je Novak Đoković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here