Stiže novi auto za KPC Petrovac – SKORO 12.000€

0
1031

KPC Petrovac na Mlavi je prošlog meseca raspisao tender za nabavku novog automobila. Kako nam je izvor iz ove ustanove rekao, Punto koji se koristi nije dovoljno dobar i nema klima uređaj.

“Stari” Punto koji koristi ova ustanova je jedan od automobila u našoj opštini koji su se maksimalno koristili i u privatne svrhe. Već smo ranije pisali o tome i čak objavljivali fotografije ovog automobila na raznim mestima u našoj opštini kada se posumnjalo da se vozilo koristi u privatne svrhe.

Direktor ove ustanove gospodin Slobodan Perić, rešio je da obnovi vozni park. Izbor je pao na automobil Dacia Duster. Vozilo će biti nabavljeno preko finansijskog lizinga, sa 30% učešća i 36 jednakih mesečnih rata.

Ostaje nejasno zašto je za potrebe ove ustanove naručeno vozilo koje je po svojim karakteristikama spada u terenska vozila? Da li je zbog građe gospodina Perića, naručeno vozilo koje je po svojim gabaritima veće od prethodnog? Da li će vozilo biti takođe korišćeno u privatne svrhe, ostaje nam da vidimo, a situaciju ćemo uz pomoć naših čitalaca redovno pratiti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here