Stiže Tropiko bend u subotu u Petrovac. Sviraće nam za 1.368.000 dinara!

0
846

Nije puno vremena prošlo od kada je naša opština “bacila” 840.000 dinara za koncert grupe Garavi sokak koji je svirao pred jedva 200 ljudi. Sada nam dolazi još jedan “poznati” bend. Za Dan opštine Stefan Jovanović zvani Mlekadžija, inače direktor Turističke organizacije Petrovac i lokalna vlast izabrali su Tropiko bend.

Bogata smo opština. Imamo toliko novca i sve nam je idealno da možemo prosto ovako svaki vikend da dovodimo i organizujemo koncerte na trgu. Zapita li se neko sta je moglo da se uradi za više od 2 miliona dinara koliko su plaćena ova dva koncerta? Da li je novac mogao pametnije da se uloži? Većina bi se složila da je moglo. Ali to ne dotiče i vlastodršce u Petrovcu. Oni sami odlučuju kako i šta. Više se niko ništa ne pita. Oni sami rade po svojoj volji i nahođenju.

Evo i ugovora za koncert Tropiko benda:

Samo koncert košta 840.000 dinara bez PDV-a, što je sa pripadajućim porezom tačno 1.008.000 dinara.

Bina i ozvučenje za koncert košta 300.000 bez PDV-a, što je sa pripadajućim porezom 360.000 dinara.

CEO SPEKTAKL KOŠTA TAČNO 1.368.000 DINARA. Slovima: MILION TRISTA ŠEZDESET OSAM HILJADA DINARA.

Lepo je imati ovakve stvari, lepo je imati ovakve koncerte i sve. Ali 500 metara od centra grada kuće nemaju kanalizaciju. Milion je drugih problema u našoj opštini. Koncert nije nešto najpotrebnije. Izgleda da to ovu vlast ne zanima.

Bravo opštinari, za dve nedelje potrošili ste više od DVA MILIONA dinara na koncerte kojih se za nekoliko dana više niko neće ni sećati. A problemi u našoj opštini će ostati nerešeni!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here