SzS: Dolovac da se oglasi o Krušiku ili da prizna da je pod pritiskom vlasti

0
97

Lideri Saveza za Srbiju izlepili su plakatima sa slikom tuziteljke Zagorke Dolovac i tekstom “Nema slike, nema tona” ulaz u Republičko javno tužilaštvo uz poziv da, kako kažu, ona konačno počne da radi svoj posao.

Svez za Srbiju traži da se tužiteljka oglasi u vezi sa brojnim aferama, posebno u vezi sa slučajem uzbunjivača Aleksandra Obradovića ili da javno prizna da je pod pritiskom vlasti i da zato ne reaguje.

Lideri SZS poručuju da je današnji skup poslednja opomena i da Zagorka Dolovac mora da poštuje Ustav i zakone, a ne da štiti one koji ih krše.  

“Mi smo rekli da pozivamo Zagorku Dolovac da radi svoj posao i ona taj posao treba da radi od danas. Ukoliko shvata i ukoliko razume da ne poštuje sada zakon i da štiti kriminalce. Ukoliko ne, mi ćemo insistirati na njenoj smeni, odnosno na ostavci Zagorke Dolovac. Na načine kako to radimo sa svima ostalima. Kao što smo insistirali da je doktorat Siniše Malog plagijat, tako ćemo insistirati na ostavci Zagorke Dolovac”, rekao je pred Višim javnim tužilaštvom Janko Veselinović, lider Pokreta za preokret.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here