Tepić: Opozicija finalizuje dogovor koji će predložiti građanima

0
225

Samostalna poslanica Marinika Tepić izjavila je danas da opozicija „finalizuje dogovor“ kako bi ga ponudila građanima, koji obuhvata i formiranje jedne „narodne liste“ sa kojom bi se izašlo na izbore, ako se ispune uslovi da oni budu fer i pošteni.

Tepić je, gostujući na TV N1, rekla da su usaglašeni osnovni prinicipi i da veruje da će „koliko sutra“ sa njima biti upoznata šira javnost.

Prema njenim rečima, na sastanku su bili predstavnici cele parlamentarne i vanparlamentare opozicije čiji su predstavnici pre nekoliko meseci potpisali zajednički dogovor o neophodnim uslovima da bi se izašlo na izbore.

Ti su se uslovi „pretočili u šire principre, odnosno u predlog sa kojim će se izaći pred pred građane sa namerom da svi budu zajedno na jednoj narodnoj listi“ kako bi zajedno smenili ovu vlast, rekla je Tepić.

Ona je bavela da se opozicija se danas „jasno opredelila“ da će raditi na formiranju takve liste koja bi, objasnila je, obuhvatila opozicione partije  kao i građane koji protestuju- esnafska udruženja, profesore, studente.

Tako bi se, ako se izađe na izbore, biralo između građana i političara kojima oni daju poverenje i, sa druge strane, vlasti Aleksandra Vučića, naglasila je Tepić.

Izvor: Beta/N1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here