Jedna osoba smrtno je stradala, a sedmoro je povređeno u nesreći koja se dogodila juče oko 17:40 sati na auto-putu A-3 u pravcu Zagreba nedaleko od graničnog prelaza Bajakovo.

Kombi Italijanske registarske oznake kojim je upravljao Z.J. (34) iz sela Kisiljevo kod Velikog Gradišta naleteo je na putničko vozilo rumunske registarske oznake.

Kako saznaje „TPKNEWS“, 49-godišnji državljanin Rumunije, koji je upravljao automobilom Passat, rumunskih registarskih oznaka, kretao se autoputem iz pravca graničnog prelaza Bajakovo u smeru Županje.

Prilikom zaobilaženja nije se uverio da to može izvesti bez ugrožavanja ostalih učesnika u saobraćaju, iznenada presekao je put kombi vozilu koji je udario u njega.

Zbog zadobijenih povreda 49-godišnji državljanin Rumunije smrtno je stradao, dok su putnici koji su se nalazili u autu takođe povređeni – jedan lakše i jedan teže.

U kombi vozilu Italijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao Z.J. (34) iz sela Kisiljevo kod Velikog Gradišta i u kojem se nalazilo pored vozača još četri putnika iz okoline Velikog Gradišta i Požarevca, jedna osoba je teže povređena, dok su ostali putnici lakše povređeni.

Svi povređeni su zbrinuti u Opštoj bolnici u Vinkovcima gde im je ukazana prva pomoć.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here