VAŽNO: U utorak novi let Beograd – Pariz, javite se OVDE!

0
1287

Svi zainteresovani građani Srbije koji bi da se vrate u Francusku – važno obaveštenje! Verovatno POSLEDNJI LET za Francusku za duže vreme.

Humanitarni let Air Serbia Beograd-Pariz (u zakupu Vlade Srbije) planiran je sutra, 7. aprila u 8 časova ujutru. Čekiranje je na šalteru 100, objavljeno je na Twitter nalogu France en Serbie.

Ako ste zainteresovani, morate da se prijavite do 15 časova Ambasadi Francuske, mejlom, na sledeću mejl adresu: [email protected], navodeći svoje ime, prezime, datum i mesto rođenja, broj pasoša ili lične karte i do kada važi, kao i broj mobilnog telefona i mejl adresu (ukoliko je primenljivo). Let je besplatan.

Imate pravo na prtljag: 20 kg kao čekirani prtljag i 8 kg kao ručni prtljag po osobi.

Ambasada Francuske vam skreće pažnju na činjenicu da je ovo verovatno poslednji direktan let za Francusku za duže vreme. Osobe koje su stigle u Srbiju posle 14. marta i koje su po nalogu srpskih vlasti u izolaciji – ne mogu da se vrate ovim letom“, piše u obaveštenju na ovom sajtu.

Takođe, osobe starije od 65 godina moraju da imaju posebno odobrenje Ministarstva unutrašnjih poslova kako bi bile izuzete od mere zabrane kretanja (odobrenje za njih pribavlja ambasada).

“U tu svrhu, molimo ih da obavezno dostave ambasadi svoju adresu, podatke o vozaču, kao i broj registarskih tablica automobila kojim će ih dovesti do aerodroma. U zavisnosti od vaše lične situacije, ambasada Francuske u Srbiji će vas obavestiti o tome o konačnoj registraciji za ovaj let. Javite se ambasadi do 15h koja će, u zavisnosti od vaše lične situacije i broja raspoloživih mesta da vas registracije za let”, dodaje se u obaveštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here