(VIDEO) „Maj kantriz, Srbija“: Molimo Dubravku Filipovski iz SNS da više nikad ne priča na engleskom

0
554

Prethodnih dana se podiglo dosta prašine oko pokušaja Srpske napredne stranke da spreči izlaganje Branke Stamenković iz Dosta je bilo u Savetu Evrope. U čemu je zapravo stvar?

Stamenković iz DJB je trenutno jedini opozicioni poslanik iz Srbije u SE, a naprednjaci su se valjda uplašili da će njeno izlaganje o stanju medija u našoj zemlji suviše odjeknuti, pa da će oni posle da drhte pred šefom, koji bi pre toga dobio packe iz Evrope.

Ipak, istu priliku je pre nje dobila i gospođa Dubravka Filipovski, iz redova SNS-a, čiji je engleski – užasan!

Dubravku valjda nisu obavestili da neće moći u ovoj instituciji da priča na srpskom pa je ona (jadna) morala da čita govor na engleskom, a to je ispalo i tužno i smešno.

Uglavnom, pogledajte kako je izgledalo njeno izlaganje:

Pred sada već više od 10 godina, zvezda interneta je postao Blaž Slišković, fudbalski trener i nekadašnji igrač iz Mostara.

Njegova izjava na engleskom (koja se i dalje može naći na Youtube-u) je bila podjednako užasna i urnebesno smešna, a pamti se i danas.

Međutim, možda će gospodin Slišković uskoro morati da „preda titulu“ – gospođa Filipovski je danas „briljirala“ i verovatno će uskoro postati zvezda na društvenim mrežama zbog ovog tarzanskog govora.

Izvor: gerila.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here