Vozi MIŠKA: Lastinim busem upravljala KONDUKTERKA

0
393

Policijska patrola na području Kikinde jutros je prilikom redovne kontrole zaustavila autobus prevoznika Lasta i zapanjila se. Autobusom je upravljala T.A. (31) – bez vozačke dozvole i, naravno, bez ovlašćenja.

U autobusu je, doduše, bio i vozač N.R. (59), koji je na osnovu putnog naloga jedini i mogao upravljati autobusom koji je saobraćao na relaciji Beograd – Subotica a koji je valjda u negovoj glavi kavaljerski, ustupio volan koleginici.

Šestoro putnika koji su se nalazili u autobusu imali su veliku sreću i prošli su bez posledica, i ne znajući da ih, kako pretpostavlja RTV Vojvodine, vozi kondukterka.

Kako je za vojvođanski javni servis potvrđeno u Policijskoj upravi Kikinde, autobus je odmah izuzet iz saobraćaja i trenutno se nalazi na kikindskoj Autobuskoj stanici, a svi putnici su zbrinuti.

Prilikom kontrole utvrđena je, nimalo neočekivano kad se već ni vozački propisio ne poštuju, i tehnička neispravnost autobusa, a sumnja se na još niz prekršaja.

Nakon kompletnog izveštaja biće poznato koje sankcije će uslediti prema odgovornim licima, a za očekivati je da se o ovom slučaju oglasi i autobuski prevoznik Lasta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here